lørdag den 26. juni 2010

Læs de 10 dummeste (og desværre meget udbredte) mandekommentarer her

Af og til driver de os til vanvid! For det meste er de søde, dejlige, kærlige og skønne... men af og til kan de der hankønsvæsener også virkelig bringe vores pis i kog.
Her har du top ti over ting, som mænd burde straffes med stokkeslag for at ytre. Du er velkommen til at sende den videre til samtlige mænd på din facebook-liste...

10. "Du trænger da vist til at blive barberet forneden"Medmindre han selv har haft skraberen fremme og kalorius er helt og aldeles hårfri, bør han pænt klappe i om den slags.
9. "Så slap dog af!"Nej, vi vil ikke slappe af! Vi er faktisk i vores gode ret til at hidse os op... og vi ville foretrække, hvis han gjorde det samme, så vi kunne få et ordentligt skænderi ud af det her.
8. "Din søster er lækker"Hvor upassende kan det blive? Det samme gælder for vores veninder, klassekammerater, kusiner og mødre. Don't go there, boys!
7. "Årh hvad mand... prøv lige at lugte til dem her"Når han allerede har konstateret, at skoene stinker, har vi ikke noget behov for at lugte efter. Vi vil ikke behandles som en af gutterne - det er bare helt, helt forkert...
6. "Hvor mange har du været i seng med?"-Al erfaring siger os, at det er de færreste mænd, der i VIRKELIGHEDEN gerne vil høre svaret på det spørgsmål. For hvor går den hårfine grænse oppe i et mandehoved egentlig mellem erfaren og slutty? Vi er endnu ikke ramt ind i den.
5. "Jeg synes, du er dejlig, men jeg må indrømme, at jeg har en kæreste - men jeg vil altså gerne se dig igen alligevel"Det havde du bare lige glemt i går aftes eller hvad? 100 % asshole!
4. "Du minder om min mor"Han behøver ikke ligefrem stå og vifte med sine moderbindinger, vel? (og alternativet "du minder om din mor" vil vi også gerne have os frabedt)
3. "Det ville min ex-kæreste altså godt"Hvis en mand nogensinde bruger de ord i forsøget på at overtale dig til a) at sluge, b) at få den i prutten eller c) noget som helst andet seksuelt, har du lov til at bruge tænderne. Hårdt!
2. "Hvorfor er du sur?"Jeg er ikke sur. Før nu.
1. "Har du det røde eller hvad?"Det er faktisk lige meget, om svaret er ja eller nej eller det er lige oppe over. Medmindre han har lyst til at købe tamponer fra nu af og til vi går i overgangsalderen, skal han holde sig fra den slags små, friske kommentarer!

Source http://style.dk.msn.com/article/48249

Ingen kommentarer:

Send en kommentar